Källströmin Kaihdin Oy

Kaihtimia jo vuodesta 1958!

Sälekaihtimet Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla

Kokkolassa sijaitseva Källströmin Kaihdin Oy myy, mittaa ja asentaa laadukkaat sälekaihtimet Kokkolassa ja lähialueilla sekä sopimuksesta muualla Keski-Pohjanmaalla.

Kun hankit sälekaihtimet meiltä, saat aina asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista palvelua. Tulemme mielellämme mittaamaan kotiisi sopivien sälekaihtimien koon, ja sen jälkeen hoidamme vielä asennuksenkin ”avaimet käteen” -periaatteella. Tästä helpommaksi sälekaihtimien hankkiminen ei juuri enää muutu.

Valikoimistamme löydät myös laadukkaat ja nykyaikaiset sähkötoimiset sälekaihtimet, joissa sälekaihdinverhon nousu- ja laskutoiminta sekä säleen kääntyminen tapahtuvat sähköisesti. Ne sopivat mainiosti vaikkapa erilaisiin julkisiin- ja liiketiloihin tai sellaisiin ikkunoihin, jotka sijaitsevat korkealla.

Palvelua 60 vuoden kokemuksella

Yksityisten henkilöiden ohella myymme kaihtimet sekä tarjoamme mittaus- ja asennuspalvelua myös Kokkolan seudulla vaikuttaville yrityksille, jotka ovat hankkimassa uusia tai vaihtamassa vanhoja sälekaihtimiaan. Meiltä saat alan palvelua 60 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa osaamiseemme ja asiantuntemukseemme kaikissa sälekaihtimia koskevissa kysymyksissä ja asioissa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua, olipa mielessäsi sitten sälekaihtimet tai jokin muu verhotuote!