Kirjoita teksti tähän

Persienner sedan år 1958!

Persienner i Karleby och Mellersta Österbotten

Källströms Persienn Ab från Karleby, säljer, mäter och monterar kvalitetspersienner i Karleby med omnejd samt enligt överenskommelse i övriga Mellersta Österbotten.

När du skaffar persienner hos oss får du alltid kundorienterad och heltäckande service. Vi kommer gärna hem till dig för att ta mått på persiennernas rätta längd och efter det tar vi även hand om monteringen enligt ”nyckelfärdig”-principen. Enklare att skaffa persienner kan det inte bli.

I vårt urval hittar du även moderna och motoriserade kvalitetspersienner i vilka höjnings- och sänkningsfunktionen samt justeringen av lamellvinkeln är motoriserad. De passar utmärkt till exempelvis olika slags offentliga utrymmen eller affärslokaler eller till högt placerade fönster.

Betjäning med 60 års erfarenhet

Förutom privata kunder säljer vi persienner och erbjuder mätnings- och monteringsservice även till företag i Karlebyregionen som tänker skaffa nya eller byta sina befintliga persienner. Vi erbjuder persiennservice med 60 års erfarenhet, därför kan du lita på vår kunskap och expertis i alla frågor och ärenden som rör persienner.

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig, vare sig du vill veta mer om persienner eller en annan gardinprodukt!