Verhokiskot, verhotangot ja aurinkosuojakalvot Kokkolassa sekä muualla Keski-Pohjanmaalla

Solnix Kaihdin ja Markiisi Oy - Persienn och Markis Ab myy ja asentaa kestävät verhokiskot, verhotangot ja aurinkosuojakalvot niin koteihin kuin liiketiloihinkin. Palvelemme joustavasti Kokkolassa ja muualla Keski-Pohjanmaalla. Tutustu tällä sivulla tuotteisiimme ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tuotteiden ainutlaatuisista ominaisuuksista ja yksityiskohdista. Valikoimaamme kuuluu myös sälekaihtimet ja markiisit sekä pystylamellit

Yhteystietoihin

Kätevät verhokiskot hyvään hintaan

Meiltä saat kätevät ja käytännölliset verhokiskot hyvään hintaan. Verhokiskot voidaan asentaa niin seinään kuin kattoonkin. Jos verhoissa ei ole valmiina verhotangolle ommeltua kujaa, saat ne ripustettua helposti verhokiskolla. Valikoimastamme löytyy myös esimerkiksi verhokiskon pysäyttimet. 

Kysy lisää

Laaja valikoima verhotankoja

Meiltä löytyy laaja valikoima kauniita verhotankoja, jotka kannattaa valita ikkunan kokoon ja materiaaliin sekä tietysti itse verhoihin sopiviksi. Autamme mielellämme sinulle parhaiten sopivien verhotankojen valinnassa. 

Ota yhteyttä

Aurinkosuojakalvot suojaavat liialta auringonpaisteelta

Meiltä saat laadukkaat aurinkosuojakalvot, jotka suojaavat niin pieniä kuin isompiakin tiloja kuumenemasta liikaa auringonpaisteella. Tarjoamme aurinkosuojakalvoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Palveluihimme kuuluu myös aurinkosuojakalvojen tarkka asennus tarvitsemaasi kohteeseen. 

Pyydä tarjous