Markiisit ammattitaidolla Kokkolassa

Kokkolasta käsin Keski-Pohjanmaalla toimiva Solnix Kaihdin ja Markiisi Oy - Persienn och Markis Ab palvelee niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiäkin. Myymme, mittaamme ja asennamme muun muassa markiisit kokonaisvaltaisen palvelun siivittämänä. Eli kun hankit markiisit meiltä, hoidamme ne paikoilleen halutessasi avaimet käteen -periaatteella.

 

Eikö kuulostakin kätevältä? Kätevää se myös on, sillä sinun tehtäväksesi ei jää kuin valita silmääsi miellyttävä markiisi monipuolisesta ja kattavasta valikoimastamme.

Ota yhteyttä!

Suojaa auringolta ja sateelta

Markiisit antavat hyvää suojaa paitsi aurinkoa myös sadetta vastaan. Markiiseja hankkivatkin monet yritysasiakkaistamme, jotka haluavat korostaa liiketilansa julkisivua asianmukaisella varjolla.

 

Toki markiiseja on saatavilla myös kotioloihin, esimerkiksi terasseja suojaamaan.

Pystylamellit

Motorisoidut markiisit

Moottorikäyttöinen markiisi on mukava ja nykyaikainen vaihtoehto, jonka käyttämiseen ei tarvita ollenkaan lihasvoimaa. Sen sijaan se on täysin sähkötoiminen, eli markiisiverho nousee ja laskee nappia painamalla. Markiisikangas on kestävää sekä likaa ja kosteutta hylkivä, joten markiisin homehtumisesta ei tarvitse koskaan murehtia. 

 

Asennamme markiisin suojaamaan terassiasi, ikkunoitasi tai myymäläsi näyteikkunoita. Kun hankit markiisit meiltä, me huolehdimme käytännössä siis kaikesta, jos niin haluat.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää markiiseista!

Yhteystiedot