Sälekaihtimet Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla

Kokkolassa sijaitseva Solnix Kaihdin ja Markiisi Oy - Persienn och Markis Ab myy, mittaa ja asentaa laadukkaat sälekaihtimet Kokkolassa ja lähialueilla sekä sopimuksesta muualla Keski-Pohjanmaalla. Meiltä saat myös tasokkaat rullaverhot ja screen-rullaverhot niin kotiisi kuin liiketilaasikin. 

Ota yhteyttä!

Kun hankit sälekaihtimet meiltä, saat aina asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista palvelua. Tulemme mielellämme mittaamaan kotiisi sopivien sälekaihtimien koon ja sen jälkeen hoidamme vielä asennuksenkin ”avaimet käteen” -periaatteella. Tätä helpommaksi sälekaihtimien hankkiminen ei juuri enää muutu.

 

Valikoimistamme löydät myös laadukkaat ja nykyaikaiset sähkötoimiset sälekaihtimet, joissa sälekaihdinverhon nousu- ja laskutoiminta sekä säleen kääntyminen tapahtuvat sähköisesti. Ne sopivat mainiosti vaikkapa erilaisiin julkisiin tiloihin ja liiketiloihin tai sellaisiin ikkunoihin, jotka sijaitsevat korkealla.

Rullaverhot toiveidesi mukaan

Kun etsit korkealaatuisia, huoneen pimentäviä rullaverhoja, käänny Solnix Kaihdin ja Markiisi Oy - Persienn och Markis Ab:n puoleen. Kattavasta valikoimastamme löydät niin yksivärisiä kuin kuviollisiakin rullaverhoja. Kauniit rullaverhot viimeistelevät sisustuksen sekä kotona että liiketilassa. 

Suositut screen-rullaverhot asennuksineen

Porottaako aurinko suoraan parvekkeellesi tai terassillesi? Meiltä löydät suositut screen-rullaverhot, jotka suojaavat tehokkaasti auringon lämmöltä ja liialliselta paisteelta. Kun screen-rullaverho on vedetty alas, sinä näet ulos, mutta ohikulkijat eivät näe sinua.

 

Screen-rullaverhot ovat suosittuja niin kotikäytössä kuin toimistoissakin. Ne voidaan asentaa helposti ikkunoihin, parvekkeille ja terasseille – jopa kattoikkunoihin.  

Kysy lisää

Palvelua 60 vuoden kokemuksella

Yksityisten henkilöiden ohella myymme kaihtimet sekä tarjoamme mittaus- ja asennuspalvelua myös Kokkolan seudulla vaikuttaville yrityksille, jotka ovat hankkimassa uusia tai vaihtamassa vanhoja sälekaihtimiaan.

 

Meiltä saat alan palvelua 60 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa osaamiseemme ja asiantuntemukseemme kaikissa sälekaihtimia koskevissa kysymyksissä ja asioissa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua, olivatpa mielessäsi sitten sälekaihtimet tai jokin muu verhotuote!

Yhteystiedot