Källströmin Kaihdin Oy

Kaihtimia jo vuodesta 1958!

Pystylamelli Kokkolassa ja lähialueilla

Källströmin Kaihdin Oy tarjoaa tyylikkäät pystylamellit. Ne luovat mukavan visuaalisen ilmeen myös yksityiskotiin, vaikka pääsääntöisesti toimitammekin lamelliverhot toimistoon tai julkisiin tiloihin. Lamelliverho on käyttökohteestaan riippumatta nykyaikaista tunnelmaa henkivä verhovaihtoehto, ja pimennetyt lamelliverhot sopivat erinomaisesti niihin tiloihin, jotka vaativat ajoittaista pimennystä – tyylistä ei siis tarvitse tinkiä tarvittavien ominaisuuksien takia.

Paljon erilaisia vaihtoehtoja

Pystylamelli on mahdollista valmistaa joko perinteisellä naru- ja kuulaketjumekanismilla tai vaihtoehtoisesti ketju-, veivi- tai sähkökäyttöisenä, joka tekee lamelliverhojen avaamisesta ja sulkemisesta entistäkin vaivattomampaa ja nopeampaa.

Olitpa hankkimassa lamelliverhoja sitten kotiin tai toimistoon, hyödynnä rohkeasti Källströmin Kaihtimen vankkaa asiantuntemusta, kokemusta ja monipuolista valikoimaa. Meiltä löydät verhot jokaiseen käyttötarkoitukseen, ja halutessasi hoidamme myös verhojen mittauksen ja paikoilleen asennuksen ”avaimet käteen” -periaatteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lamelliverhoista!