Lamellgardiner i Karleby med omnejd

Källströms Persienn Ab erbjuder eleganta lamellgardiner. Lamellgardiner ger ett trevligt visuellt utseende även till privathem, men i regel levererar vi lamellgardiner till kontor eller offentliga miljöer. Oberoende av utrymme är lamellgardinen ett alternativ som andas en modern stämning, därför passar mörkläggande lamellgardiner utmärkt till utrymmen som tidvis behöver mörkläggas – du behöver alltså inte pruta på stilen för att få de egenskaper som behövs.

 

Kontakta oss!

Många olika slags alternativ

Lamellgardinen kan tillverkas antingen med en traditionell snör- och kulkedjemekanism eller alternativt med kedje- eller vevdrag eller som motordriven, vilket gör lamellgardinen lättare och snabbare att öppna och stänga.

Utnyttja den gedigna expertis, erfarenhet och breda urval som Källströms Persienn har, oavsett om du ska skaffa lamellgardiner till ditt hem eller kontoret. Hos oss hittar du gardiner för alla användningsändamål och om du så önskar sköter vi även måttagningen och monteringen av gardinerna enligt ”nyckelfärdig”-principen.

Kontakta oss och fråga mer om lamellgardiner!

Kontaktuppgifter