Markiser med yrkeskunnighet i Karleby

Kokko

Källströms Persienn med säte i Karleby, men med verksamhetsområde i Mellersta Österbotten betjänar både privata kunder och företag. Vi säljer, mäter och monterar bland annat markiser med stöd av en heltäckande service. När du skaffar markiser från oss, monterar vi gärna dem på plats enligt nyckelfärdig-principen. Det låter väl behändigt? Det är det också, eftersom du bara behöver välja den markis som gläder ögat ur vårt breda och omfattande urval.

Kontakta oss!

Skydd mot sol och regn

Markisen ger ett bra skydd inte bara mot solen, men även regn. Ofta är det våra företagskunder som skaffar sig en markis för att de vill framhäva affärslokalens fasad med ett lämpligt skydd. Markiser kan även användas i bostäder, till exempel för att ge skydd till terrassen.

Kontaktuppgifter

Motoriserade markiser

En motordriven markis är ett trevligt och modernt alternativ som det inte behövs muskelkraft för för att använda eftersom den är helt eldriven, dvs. man trycker på en knapp för att höja och sänka markisen. Markisväven är hållbar och smuts- och fuktavstötande så att du behöver aldrig oroa dig för att markisen ska bli möglig.

När du skaffar en markis från oss, tar vi i praktiken hand om allt om du så önskar. Vi monterar markisen för att skydda din terrass, dina fönster eller skyltfönstren i din butik.

 

Kontakta oss och fråga mer om markiser!

Kontaktuppgifter