Persienner i Karleby och Mellersta Österbotten

Solnix Kaihdin ja Markiisi Oy - Persienn och Markis Ab i Karleby säljer, mäter och installerar kvalitetsgardiner i Karleby med omnejd och på uppdrag på andra håll i Mellersta Österbotten. Vi kan också erbjuda dig högkvalitativa rullgardiner och screenrullgardiner för ditt hem eller din affärslokal. 

Kontakta oss!

När du skaffar persienner hos oss får du alltid kundorienterad och heltäckande service. Vi kommer gärna hem till dig för att ta mått på persiennernas rätta längd och efter det tar vi även hand om monteringen enligt ”nyckelfärdig”-principen. Enklare att skaffa persienner kan det inte bli.

I vårt urval hittar du även moderna och motoriserade kvalitetspersienner i vilka höjnings- och sänkningsfunktionen samt justeringen av lamellvinkeln är motoriserad. De passar utmärkt till exempelvis olika slags offentliga utrymmen eller affärslokaler eller till högt placerade fönster.

Rullgardiner enligt dina önskemål

När du letar efter högkvalitativa rullgardiner som mörklägger rummet kan du vända dig till Solnix Kaihdin ja Markiisi Oy - Persienn och Markis Ab. I vårt omfattande sortiment hittar du både släta och mönstrade rullgardiner. Våra vackra rullgardiner ger ditt hem eller din affärslokal den sista finishen. 

Populära screenrullgardiner med installation

Gassar solen direkt på din balkong eller terrass? Vi har de populära screenrullgardinerna som ger ett effektivt skydd mot solens värme och kraftiga skenet. När screenen är neddragen kan du se ut, men förbipasserande kan inte se dig.

 


Screenrullgardiner är populära för både hem och kontor. De kan enkelt installeras på fönster, balkonger och terrasser - till och med takfönster.  

 

Fråga mer

Betjäning med 60 års erfarenhet

Förutom privata kunder säljer vi persienner och erbjuder mätnings- och monteringsservice även till företag i Karlebyregionen som tänker skaffa nya eller byta sina befintliga persienner. Vi erbjuder persiennservice med 60 års erfarenhet, därför kan du lita på vår kunskap och expertis i alla frågor och ärenden som rör persienner.

Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig, vare sig du vill veta mer om persienner eller en annan gardinprodukt!

Kontaktuppgifter